WinWinJob
Přihlásit

Etažér

Jitka Žáková

Spolumajitel

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod. Jan Werich

Nabízené pozice

2

Vaše shoda

?

Hodnotový profil (Ekvalizér)

Samostatnost

Samostatnost

Spolupráce

Přístup

Rozhodování

Flexibilita

Přínos

Autonomie
iPreference svébytné seberealizace – otevřeného zadání bez přesně vymezených postupů.
Následování
iPreference následování pokynů „shora“ – uzavřeného zadání s přesně vymezenými postupy.
Individualita
iPreference samostatné práce, oddělené od činností druhých, s možností vynikat nezávisle na týmu.
Týmovost
iPreference práce probíhající za spoluúčasti druhých, provázaně, dávající prostor týmové synergii.
Formálnost
iPreference konvenčních zvyklostí, spořádaného prostředí a usměrňujících pravidel v oblasti komunikace, oblékání apod.
Neformálnost
iPreference uvolněné atmosféry bez striktních pravidel, oproštění se od ustálených způsobů komunikace, oblékání apod.
Racionalita
iPreference analytického způsobu vyhodnocování informací a rozhodování dle logických zákonitostí.
Emocionalita
iPreference intuitivního způsobu vyhodnocování informací a rozhodování dle emočních prožitků.
Stabilita
iPreference stálosti a předvídatelnosti pracovních činností, jisté rutiny, na niž se lze připravit.
Dynamika
iPreference proměnlivosti pracovních činností, nových podnětů vyžadujících přizpůsobení se.
Smysl
iPreference smysluplně vnímané činnosti, která odráží záměr či cíl postavený na nemateriálních hodnotách.
Zisk
iPreference činnosti, která odráží materiální hodnoty a přináší ekonomický zisk jednotlivci či organizaci.

Více o mně

Co mám za sebou?

Mám vystudovanou kritiku umění, ale již do 18 pracuji v gastronomii. Žila jsem v 5 různých státech a dva roky zpátky jsem se vrátila z Londýna. Zaměřila jsem se na fine dinning servis a barové umění. Vystudovala jsem Le Cordon Bleu - Patisserii. Mám ráda profesionální prostředí smíchané s nočním životem barového života.

Co se mi kdy nejvíce povedlo?

Mimo magisterského titulu, jsem se dostala do finále několika cocktejlových soutěží v již zmiňovaném Lodýně. Byla jsem součástí a vedla týmy skvělých lidí. Poslední dobou jsem pracovala primárně na vývoji experimentálních projektů z různých části potravinového průmyslu.

Co od lidí v práci očekávám?

Očekáváme, že si naši zaměstnanci vybrali práci pro nás, protože mají stejné hodnoty. Cílem našeho podniku je upřímná pohostinnost, vytváření prostředí , kde se každý zákazník cítí doma. Profesionalita, ale hravý přístup. Proaktivnost, chuť najít kompromis a nechat se vést. Jelikož má náš podnik mnoho tváří, je důležité, aby se naši lidé měli chuť učit nové věci, být zvídavý. Etiketa, dobré mravy a styl jsou součástí naší doktríny.

Odkud čerpám energii a co dělám, když nepracuji?

Kniha, kultura, hudba a umění v celku. Ráda se vzdělávám v různorodých oborech. Mám malou dcerku, takže většina volného času jde do trávení společného kvalitního času.

Co můžu říct o naší firmě?

Již 10 let funguje Cukrářství Martinák a Etažér je nejmladší z přírůstků. Otevíráme na konci tohoto léta v legendárním prostoru v centru Brna. Cukrárna, kavárna a bar ve stylu první republiky. Součástí budou moderované čaje o páté, dobové zákusky i chlebíčky a jiné gastronomické zajímavosti dané doby, včetně cocktejlů.

Jitka k sobě hledá lidi na 2 pozice

Gastronomie a pohostinství

Poštovská 657/4, Brno-město

Kávový guru (barista)

Gastronomie a pohostinství