Etažér
Jitka Žáková
Spolumajitel
Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod. Jan Werich
Hodnotový profil (Ekvalizér)
Samostatnost
Spolupráce
Přístup
Rozhodování
Flexibilita
Přínos
Tahle dimenze zachycuje přístup k zadávání úkolů, volbě pracovních postupů, dodržování termínů, odpovědnosti vůči úkolům nebo kontrole.
Více o mně
Co mám za sebou?
Mám vystudovanou kritiku umění, ale již do 18 pracuji v gastronomii. Žila jsem v 5 různých státech a dva roky zpátky jsem se vrátila z Londýna. Zaměřila jsem se na fine dinning servis a barové umění. Vystudovala jsem Le Cordon Bleu - Patisserii. Mám ráda profesionální prostředí smíchané s nočním životem barového života.
Co se mi kdy nejvíce povedlo?
Mimo magisterského titulu, jsem se dostala do finále několika cocktejlových soutěží v již zmiňovaném Lodýně. Byla jsem součástí a vedla týmy skvělých lidí. Poslední dobou jsem pracovala primárně na vývoji experimentálních projektů z různých části potravinového průmyslu.
Co od lidí v práci očekávám?
Očekáváme, že si naši zaměstnanci vybrali práci pro nás, protože mají stejné hodnoty. Cílem našeho podniku je upřímná pohostinnost, vytváření prostředí , kde se každý zákazník cítí doma. Profesionalita, ale hravý přístup. Proaktivnost, chuť najít kompromis a nechat se vést. Jelikož má náš podnik mnoho tváří, je důležité, aby se naši lidé měli chuť učit nové věci, být zvídavý. Etiketa, dobré mravy a styl jsou součástí naší doktríny.
Odkud čerpám energii a co dělám, když nepracuji?
Kniha, kultura, hudba a umění v celku. Ráda se vzdělávám v různorodých oborech. Mám malou dcerku, takže většina volného času jde do trávení společného kvalitního času.
Co můžu říct o naší firmě?
Již 10 let funguje Cukrářství Martinák a Etažér je nejmladší z přírůstků. Otevíráme na konci tohoto léta v legendárním prostoru v centru Brna. Cukrárna, kavárna a bar ve stylu první republiky. Součástí budou moderované čaje o páté, dobové zákusky i chlebíčky a jiné gastronomické zajímavosti dané doby, včetně cocktejlů.
Jitka k sobě hledá lidi na 2 pozice